930×122 CAPRA 5

dacia

DACIA, DECIZIE OFICIALĂ DE ULTIMĂ ORĂ

Dacia, decizie oficială de ultimă oră. Automobile Dacia este prima companie din judeţul Argeş care a încheiat recent parteneriate pentru susţinerea învăţământului profesional dual, cu Liceul Tehnologic Construcţii Maşini din Mioveni şi Liceul Tehnologic Astra din Pitești.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

În fiecare dintre aceste licee va fi înființată, pentru anul şcolar 2018-2019, câte o clasă cu 30 de locuri şi specializări diferite.

La liceul din Mioveni elevii pot obține calificarea de electromecanic de utilaje și mașini industriale (20 de locuri) și de mecanic de echipamente hidraulice şi pneumatice (10 locuri).

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Liceul Astra din Piteşti va pregăti viitorii operatori de maşini cu comandă numerică (20 de locuri) şi electronişti de aparate şi echipamente (10 locuri).

Elevii din clasa a VIII-a care vor să urmeze cursurile învăţământului profesional dual se pot înscrie în una dintre cele două clase care vor funcţiona în cele două licee.

Precizăm că elevii vor face practică pe platforma industrială Mioveni, la Uzina Vehicule şi Uzina Mecanica şi Şasiuri.

Pe timpul stagiului, tinerii vor beneficia de o bursă lunară de 400 de lei şi de alte facilităţi (decontarea cheltuielilor pentru transport şi prânz asigurat, echipament de lucru şi protecţie, rechizite și asigurare de răspundere civilă).

De asemenea, elevii care vor obţine rezultate bune vor putea accesa una dintre cele 5 burse suplimentare, în valoare de 200 de lei fiecare.

Absolvenții acestor clase vor avea prioritate la angajare la Automobile Dacia, în funcție de nevoile companiei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90