NOR CURIER 930X122

banci

ANDREI_GEREA_1

Gerea s-a supărat pe bănci! Află de ce!

Andrei Gerea, ministru al Economiei și deputat PNL de Pitești, este deranjat de atitudinea instituţiilor bancare. El şi-a exprimat public nemulţumirea în acest sens.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

”Toată lumea vrea să finanţele companii cu profituri grase, cu cifră de afaceri de milioane, indicatori super, dar, iertaţi-mă, acele companii nu au nevoie de finanţare. Situaţia în care se află acum singurul combinat petrochimic din România este jenantă. Lucrează la 25% din capacitate şi a ajuns să se roage încoace şi-ncolo pentru 15 milioane de euro”, a declarat Gerea la o conferinţă despre rolul băncilor în restructurarea companiilor.

Oltchim are nevoie de un credit de 15 milioane de euro pentru a redeschide o secţie şi a atinge pragul de rentabilitate, însă nicio bancă nu vrea să-i acorde acest împrumut, pentru că este o companie în insolvenţă, pe pierdere, a spus Andrei Gerea, citat de „Capital”. ”Este păcat că în cazul companiilor cu potenţial, odată ajunse în reorganizare, băncile închid uşile, iar aceste companii devin persona non-grata”, a adăugat ministrul Economiei.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Amintim că în trecut Andrei Gerea a fost director de sucursală de bancă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90