EcoMoto 930×122

oltchim

,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Citiți și: Petrochimia Pitești la vânzare, dar nu există cumpărător!

O nouă licitație pentru ultima petrochimie ,,comunistă” din România va avea loc luna viitoare.

Prețul de pornire al licitației pentru Petrochimia Arpechim, care va avea loc pe data de 15 februarie 2024, este de 172.518.194 Lei, exclusiv TVA, adică aproximativ 34,660,196.78.

Citiți și: PETROCHIMIA BRADU, LA VÂNZARE

Din cauza faptului că nu s-au găsit cumpărători, lichidatorii judiciari ai OLTCHIM au fost nevoiți să scadă prețul semnificativ.

Reamintim că primul preț de pornire al licitației pentru Petrochimie era de aproximativ 50.000.000 de euro, nota adevarul.ro.

Amănunte, AICI: – Petrochimia Pitești la vânzare, dar nu există cumpărător – 

BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. și ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de lichidatori judiciari ai OLTCHIM S.A., desemnați prin Sentința civilă nr. 663 din 08.05.2019, anunță organizarea unei licitații publice pentru vânzarea activelor companiei.

Evenimentul va avea loc la 15 februarie 2024, ora 12:00, în București, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Pachetul de active, denumit „Platforma Bradu”, situat în comuna Bradu, sat Geamana, str. Petrochimistilor, nr.3, include o varietate de bunuri imobile și mobile, investiții în curs, construcții speciale, drepturi de proprietate intelectuală și autorizații, precum și dreptul derivat dintr-un antecontract de vânzare-cumpărare cu OMV PETROM.

Pretul de pornire al licitației este de 172.518.194 Lei, exclusiv TVA.

Participanții sunt obligați să depună documentele necesare până pe 12 februarie 2024, ora 14:00, fie personal sau prin curier la adresa organizatorului, fie în format electronic la adresa de e-mail valorificari.oltchim@rominsolv.ro.

Pentru a participa la licitație, interesanții trebuie să achite o taxă de participare de 15.000 Lei, exclusiv TVA, și să constituie o garanție de participare de 10% din prețul de pornire.

Detalii suplimentare și caietul de prezentare pot fi solicitate prin e-mail la: valorificari.oltchim@rominsolv.ro sau business.restructuring@bdo.ro., se arată în anunțul publicat pe licitatii-insolventa.ro

Detalii, AICI.

Foto: licitatii-insolventa.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Minca Marian spune:

    ce sa faca cu ele sunt depășite de mult nu se mai pot folosi decat la fier vechi de fapt acolo ca ajunge in final asta este sa distrus tot ce a fost construit pe vrema comunismului pacat de munca care a fost prestata aici si de specialisti care au lucrat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3