930 x122 grota rece

greva foamei

PREȘEDINTE DE PARTID DIN ARGEȘ, ÎN GREVA FOAMEI

Fostul consilier local piteştean Mircea Dinu, care ocupă funcția de preşedinte interimar al filialei Argeș a Partidului Naţional Democrat, a intrat azi-dimineaţă în greva foamei. Nu singur, ci împreună cu alţi cinci colegi din cadrul Serviciului de Pompieri al Diviziei Petrochimice Bradu, de lângă Pitești, a Oltchimului.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Cei şase angajaţi protestează astfel la locul de muncă faţă de intenţia conducerii combinatului vâlcean de a desfiinţa serviciul respectiv.

„Suntem nemulţumiţi că se desfiinţează serviciul nostru. Domnul director Marius Pârvu (n.r. – fost director la Oltchim) vrea să aducă o firmă privată care să se ocupe de prevenirea şi stingerea incendiilor. Suntem în greva foamei pe termen nelimitat.”, ne-a declarat Mircea Dinu.

Citiți și: PETROCHIMIA BRADU, LA VÂNZARE

Printre cei care protestează se mai numără şi Aurelian Cristian, consilier local al comunei argeşene Leordeni.

Protestul are loc în contextul în care peste 100 de angajaţi de la Divizia Petrochimică Bradu vor fi concediați de conducerea Oltchimului în următoarele două luni, ca parte a unui plan de reorganizare a activităţii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90