Donaris 930 x 122

arpechim

oltchim

MINISTRUL ECONOMIEI: „NU RENUNȚĂM LA PRIVATIZAREA OLTCHIMULUI”

Ministrul Economiei, Constantin Niță, a dat din nou ochii cu reprezentanții salariaților de la Oltchim. De această dată nu în Râmnicu Vâlcea, ci la minister.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Întâlnirea a fost prilejuită de prezentarea noii organigrame a societății. Niță a folosit prilejul pentru a reitera faptul că statul român lucrează în continuare pentru funcționarea în sistem integrat a Oltchimului cu Arpechim Pitești: „Nu renunțăm la privatizarea Oltchimului. Toate eforturile pe care le facem în această perioadă sunt pentru atragerea de investiții necesare funcționării în sistem integrat a combinatului Oltchim cu platforma Bradu de la Arpechim.”

Amintim că nici la al doilea termen de privatizare, consumat la sfârșitul lunii trecute, nu a fost depusă nicio ofertă pentru preluarea combinatului Oltchim. Potrivit Ministerului Economiei, investitorii interesați au cerut o prelungire cu încă 30 de zile a termenului. Conform aceleiași surse, este răgazul solicitat pentru achiziționarea de la OMV Petrom a rafinăriei Arpechim, astfel încât privatizarea Oltchimului (cu divizia sa petrochimică de la Bradu) să fie făcută la pachet cu rafinăria.

Citiți și: Se vinde un gigant al industriei argeșene!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90