Donaris 930 x 122

adunarea creditorilor

PETROCHIMIA BRADU, LA VÂNZARE

Petrochimia Bradu, la vânzare. Uzina petrochimică Bradu-Piteşti este cel mai scump dintre cele 9 pachete de active ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care ar urma să fie puse în vânzare.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Acest activ a fost evaluat la 80.000.000 de euro. Amintim că valoarea totală de piaţă a celor 9 pachete de active se ridică la 293.728.000 de euro, iar preţul de pornire la vânzare va fi de 307.000.000 de euro.

Cele 9 pachete de active sunt următoarele: Uzinele clor-alkali, Uzina oxo-alcooli, Uzinele propilen-oxid şi polioli, servicii site, vagoane cale ferată, Procesare PVC, Uzina petrochimică, VCM/PVC Râmnicu Vâlcea, Uzina petrochimică Bradu-Piteşti (Arpechim) și Uzina Anhidridă Ftalică – Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: (VIDEO) VOM PLĂTI MAI MULT!

În luna martie a acestui an Adunarea Creditorilor de la Oltchim a aprobat schimbări la planul de reorganizare a combinatului, plan care are în vedere și Uzina petrochimică Bradu-Piteşti. Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3