SMART KIDS 930X122

arpechim

NOI SPERANȚE PENTRU ARPECHIM. SAU ILUZII?

Tribunalul Vâlcea a aprobat planul de reorganizare a Oltchimului, anunță avocatul Gheorghe Piperea, care este unul dintre administratorii judiciari ai combinatului.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Planul prevede o perioadă de reorganizare de trei ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an, și trei variante de valorificare a patrimoniului de la Oltchim. Una dintre variante este vânzarea Oltchimului SPV, care ar urma să fie înfiinţat prin preluarea de la combinat a activelor viabile.

Divizia Petrochimică Bradu (Pitești) a combinatului aşteaptă privatizarea Oltchimului pentru a afla care îi va fi soarta.

Citiți și: Se vinde un gigant al industriei argeșene!

„Noi facem parte integrantă din Oltchim. Dacă nu porneşte rafinăria din Piteşti, nu ştiu ce se va alege de noi! Noul proprietar al Oltchimului va decide dacă va prelua sau nu şi rafinăria (n.r. – OMV Petrom, actualul proprietar al rafinăriei, vrea să demoleze o parte dintre instalaţiile de la Arpechim). Aşteptăm… Domnul Piperea ne-a contactat şi am început o serie de discuţii privind reorganizarea la Divizia Petrochimică Bradu.”, precizează pentru ePitești Marian Radu, vicelider al sindicatului de la Divizia Petrochimică Bradu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3