SMART KIDS 930X122

arpechim

oltchim

INTERES CRESCUT PENTRU OLTCHIM. OFERTELE CURG GÂRLĂ LA MINISTERUL ECONOMIEI!

Intenția de privatizare a Oltchimului a stârnit un mare interes în rândul unor firme cu potenţial din ţară şi din străinătate.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

Deputatul PNL Andrei Gerea şi-a început mandatul de ministru al Economiei cu promisiunea că va face tot ce se poate pentru a realiza o privatizare de succes la Oltchim, la pachet cu petrochimia din Piteşti şi cu Arpechim. Demnitarul a fost astăzi pe platforma petrochimică Bradu pentru a discuta direct cu muncitorii şi cu conducerea unităţii pe această temă.

„Termenul pentru oferte a fost amânat până la sfârșitul lunii martie tocmai pentru că sunt mai mulţi doritori interesaţi. Există un interes direct din partea unui concern format din două firme chineze, există interes din partea MOL (Ungaria), există interes din partea firmei Chim Complex. Vrem să menţinem şi firma SOCAR în cursă, dar avem discuţii şi cu trei firme din Turcia. Obiectivul nostru constă în realizarea unei competiţii transparente şi corecte. Un lucru bun este că toată lumea s-a lămurit: în această fază Oltchim are nevoie şi de petrochimie şi de Arpechim Piteşti. Avem discuţii confidenţiale cu OMV Petrom privind rafinăria, vom vedea la ce soluţie se ajunge pentru preluarea sa de către stat”, a afirmat ministrul Economiei.

Citiți și: Se vinde un gigant al industriei argeșene!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3