930×122 CAPRA 5

blocuri

ÎN ZONA VIITORULUI MALL SE VOR CONSTRUI CELE MAI ÎNALTE BLOCURI DIN PITEȘTI

În zona viitorului mall se vor construi cele mai înalte blocuri din Pitești. Dezvoltatorul privat PK Emerald SRL din București ar urma să construiască un mall în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Potrivit memoriului tehnic, parte a PUZ-ului prezentat de Primăria Piteşti, dezvoltatorul propune construirea în zonă a unui centru comercial, dar și a unor blocuri turn de locuinţe colective.

În continuare vă prezentăm toate detaliile despre viitoarele blocuri, conform PUZ-ului făcut public de Primăria Pitești.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care vor o locuință!

Fiecare bloc va avea un regim de înălțime de 2S+P+16E, urmând să fie cele mai înalte clădiri locuite din municipiu.

Alcătuirea constructivă propusă:

-sistem structural din cadre/diafragme din beton armat, cu închideri din zidărie.

-acoperirea se va face în sistem de tip terasă.

-pereții interiori de compartimentare vor fi realizați din zidărie sau sistem de gips-carton, cu structură metalică.

-tâmplăria propusă, interioară și exterioară, va fi din aluminiu, PVC sau lemn, cu geam termoizolant acolo unde este cazul, conform temei de proiectare.

-anvelopa construcției va fi termoizolată, pentru a se obține o eficiență energetică ridicată.

ÎNCHIDERI

-pereții exteriori se vor executa din zidărie, peste care se va monta sistemul termoizolant cu polistiren/vată minerală de 10 centimetri.

-tâmplăriile exterioare vor fi din PVC sau aluminiu, cu rupere de punte termică și geam termoizolant, conform normelor în vigoare.

ÎNVELITOARE

Acoperirea se va face în sistem de tip terasă necirculabilă/circulabilă sau șarpantă, iar sistemul de învelitoare se va termoizola cu două straturi de 8 centimetri de vată mineral-bazaltică.

COMPARTIMENTĂRI

Pereții interiori de compartimentare vor fi realizați din zidărie sau sistem de gips-carton, cu structură metalică, fono-termoizolați cu vată minerală. Tâmplăriile interioare vor fi din lemn, PVC și metalice.

Potrivit sursei citate, viitoarele noi blocuri ar urma să aibă o înălțime maximă de 60 de metri.

În ceea ce privește viitorul mall, acesta va avea o înălțime maximă de 30 de metri. Vă reamintim că detaliile tehnice ale viitorului mall le-am prezentat AICI.

În PUZ-ul dat publicității de Primăria Pitești se mai precizează că investiția ar fi necesară municipiului și că va schimba complet zona Tudor Vladimirescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3