930 x122 grota rece

dacia

Negocieri pentru Uzina Dacia! Cine a intrat pe fir

Negocieri pentru Uzina Dacia! Cine a intrat pe fir

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Compania chineză Geely Automobile Holdings și grupul petrolier de stat Aramco din Arabia Saudită negociază cumpărarea a 40%, respectiv 20% din acțiuni la viitoarea unitate de motoare pe combustibili fosili a Renault (RENA.PA), care va include Uzina Mecanică Mioveni, precum și centre de inginerie din mai multe țări, între care și cel din România, anunță Reuters, citată de Profit.ro.

Discuțiile sunt încă în desfășurare și cu alți parteneri.

Citiți și: Alertă la Dacia!

În luna mai, Aramco a depășit Apple și a devenit cea mai valoroasă companie din lume, cu o valoare de piață de 2.464 de miliarde de dolari.

Grupul Renault, care deține și marca Dacia, a vândut deja, în luna mai, un pachet de 34,02% din acțiunile Renault Korea Motors (Samsung Motors) companiei chineze Geely. Geely deține marca suedeză Volvo și, de asemenea, controlează un pachet de 10% din Mercedes-Benz.

Conform anunțului oficial al Renault, intenția de separare a activităților vizează mai multe unități de producție a motoarelor termice ale grupului, inclusiv Uzina Mecanică Mioveni, precum și centre de inginerie din mai multe țări, între care și cel din România.

 

Despre Uzina Dacia, AICI : Exclusiv! Neliniște la Dacia! Se vorbește despre un nou patron!

și

AICI – Exclusiv. „Nu se pune problema de schimbări majore, cu un singur amendament!”

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Relu spune:

    De acum înainte , OREZ cu Lapte ! la Cantina .Deh , Escargot Nu ne a plăcut. Așa in mare , Dacia era by France , Renault cat era New și până să ajungă în Flote , la firme ca după , era PRC: QWP , Asam , Breckner, NGK Autotehnic , Macht și alte , Piese de QEM China , se foloseau pentru Revizii și Întreținere La Șpring vin de a Gata cu Tehnologia înglobată . Unii deja se gândesc să le ducă în Colentina , la Dragonul Roșu la Ing.Xiao , Jet Li la Han Jun Lai Service Ltd .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3