EcoMoto 930×122

    VARUJAN_VOSGANIAN_IN_PITESTI

    Optimism moderat pentru privatizarea la pachet a Oltchim și Arpechim

    Guvernul are „un optimism moderat” în ceea ce privește șansele de găsire a unui investitor strategic dispus să cumpere la pachet Oltchim și Arpechim.

    „Formula noastră de un optimism moderat este aceea de a găsi un investitor care să preia o formulă integrată a Oltchim cu platforma Arpechim. Contează şi profilul investitorului respectiv, dacă el dispune sau are mijloace să atragă materie primă, care este un reziduu de la rafinare, şi din alte părţi decât din cele tradiţionale ale Oltchim. Eu manifest speranţa că Arpechim, care este, de asemenea, o instalaţie funcţionabilă, să fie reintegrată. (…) Îmi manifest speranţa că un posibil investitor ar putea să facă piroliza de la Arpechim să funcţioneze”, declară ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

    Ministrul Vosganian urmează ca pe 5 martie să se întâlnească în București cu șefii administrației județene din Argeș, cu parlamentarii județului și cu conducerea și liderii sindicali de la Arpechim, întâlnire la care vor participa și administratorii judiciari ai Oltchim. Varujan Vosganian a avut în această săptămână o astfel de întâlnire cu reprezentanții autorităților și cu parlamentarii din Vâlcea.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3