NOR CURIER 930X122

brut

SALARIUL MINIM, O NOUĂ RĂSTURNARE DE SITUAȚIE?!

Salariul minim, o nouă răsturnare de situație?! Anunțata creștere a salariului minim brut pe țară garantat le dă mari bătăi de cap guvernanților.

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

După ce au amânat majorarea, Guvernul Dăncilă ar lua în calcul posibilitatea (încă neconfirmată oficial) ca de o creștere suplimentară să nu mai beneficieze și salariații cu minimum 15 ani vechime în muncă, ci doar angajații cu studii superioare, informează Mediafax.

Potrivit anunțului oficial inițial, salariul minim brut urma să crească la 2.350 de lei pentru angajații cu studii superioare și cu cel puțin 1 an vechime în muncă în domeniul aferent studiilor absolvite, dar și pentru cei cu minimum 15 ani vechime în muncă. Pentru restul, majorarea urma să fie de la 1.900 la 2.080 de lei.

Citiți și: Pensie mai mare de la 1 ianuarie!

Noua valoare a salariului minim brut și data la care va intra în vigoare ar urma să fie stabilite în ședința de mâine, 7 decembrie 2018, a Guvernului.

Amintim că inițial guvernanții anunțaseră că vor majora salariul minim pe 1 noiembrie 2018, iar mai apoi pe 1 decembrie 2018.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3