NOR CURIER 930X122

aldi

UN LANȚ GIGANT DE MAGAZINE VINE ÎN ROMÂNIA

Un lanț gigant de magazine vine în România. Lanțul german de supermarket-uri ALDI (ALbrecht DIscount) va intra pe piața românească, anunță zf.ro.

Citiți și: Se deschide un nou supermarket în Pitești, în fosta locație PIC

Potrivit sursei citate, compania ar fi început deja recrutarea echipei locale de management care va pune pe picioare afacerea în țara noastră.

Citând surse de pe piața de retail, zf.ro scrie că ALDI ar urma să își deschidă primele magazine în România nu imediat, ci peste 3 sau poate chiar 5 ani (timp în care, printre altele, compania ar achiziționa terenuri pentru construirea viitoarelor supermarket-uri).

Citiți și: Programul marilor magazine de Anul Nou

Cunoscutul lanț de magazine de produse alimentare este un gigant pe piața internațională, cu nu mai puțin de 10.000 de supermarket-uri și cu afaceri totalizând în jur de 50 de miliarde de euro în fiecare an. Compania germană ALDI a fost fondată în anul 1946 de frații Karl şi Theo Albrecht.

Amintim că în România, inclusiv în Pitești, există deja pe piață un alt lanț german de magazine de produse alimentare: LIDL.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90