930 x122 grota rece

dacia

(UPDATE) DACIA PRELUNGEȘTE ȘOMAJUL TEHNIC PE O PERIOADĂ NEDETERMINATĂ

(UPDATE) „În contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global și al evoluției crizei sanitare, Groupe Renault România, în acord cu partenerii sociali, prelungește perioada de întrerupere a activității de producție de la uzinele din Mioveni.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

În vederea reluării acesteia, compania acționează pentru a aplica măsuri corespunzătoare, care să le asigure angajaților protecție în desfășurarea activității.

Angajații și partenerii de business vor fi informați despre activitățile Groupe Renault România și redemararea producției”, precizează într-un comunicat Groupe Renault România. 

Citiți și: Alertă la Dacia!

Uzina Automobile Dacia din Mioveni prelungește șomajul tehnic pe o perioadă nedeterminată.

„Astăzi am convenit prelungirea acordului anterior, cu toate prevederile lui, pentru o perioadă nedeterminată, urmând ca miercuri, la ora 11, să ne întâlnim pentru a analiza situația și pentru a lua alte decizii”, declară pentru ePitești Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia (foto).

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, declara azi dimineață că „sunt optimist că în a doua parte a lunii aprilie la Dacia începe producția” (AICI, subiectul pe larg).

Amintim că producția la uzina Automobile Dacia din Mioveni a fost oprită pe 19 martie 2020 pe fondul pandemiei de COVID-19.

Groupe Renault România anunța următoarele la timpul respectiv: “În contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global, activitatea de producție de la uzinele din Mioveni va fi întreruptă începând de joi, 19 martie, până în data de 5 aprilie 2020″.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3