930 x122 grota rece

epitesti

EPITEȘTI, UN NOU RECORD. VĂ MULȚUMIM!

ePitești, un nou record. Vă mulțumim! Publicația noastră a înregistrat ieri un nou record în ceea ce privește numărul de vizitatori unici. Datorită dumneavoastră, recordul de 25.816 cititori unici din data de 15 februarie 2016 a fost ieri doborât.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Peste 32.000 de persoane au decis pe 27 februarie 2018 că informația care contează este oferită de ePitești. De la noi ați aflat, în premieră, ca și anul trecut, că școlile din județul Argeș vor fi închise ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile. De la noi aflați, întotdeauna, informația exactă.

În ultimele șapte zile, ePitești a înregistrat 79.000 de vizitatori unici.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Suntem de mult timp, cu ajutorul dumneavoastră și pentru dumneavoastră, în TOP 100 al celor mai citite publicații online de știri din România: ocupăm locul 56 pe țară la categoria Știri/Mass Media.

Vă vom oferi în continuare, cu promptitudine, informațiile de care aveți nevoie. Nu vă vom ”bombarda” cu știri ”șocante” sau „informații” inutile. ePitești oferă o informare corectă. Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90