NOR CURIER 930X122

colegiul national alexandru odobescu

Exclusiv: „A fost un incident, un copil a folosit un spray cu piper în clasă, într-o oră de curs!”

Exclusiv! Directorul de la „Odobescu”: „Nu putem controla toți copiii la intrarea în unitate!”

Citiți și: Elevii de aur ai Piteștiului vin și de la „Odobescu”! Rezultate uluitoare

Redactorii ePitești.ro au luat legătura și cu directorul Colegiului Național Alexandru Odobescu din Pitești, profesorul Daniel Vorovenci, pentru a afla punctul de vedere al acestuia în legătură cu incidentul din 3 noiembrie când un elev a pulverizat spray iritant într-o clasă de curs.

ePitești.ro a scris pe larg despre acest subiect – Pitești. Copii în pericol major! Incident deosebit de grav la un Colegiu de prestigiu

Citiți și: Pitești. Bani grei pentru renovări la o unitate de învățământ din oraș

Publicația noastra a luat legătura inclusiv cu șeful ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, pentru a clarifica subiectul, detalii, AICI – Exclusiv. Șeful ISJ: ”S-a pulverizat o cantitate de vapori. Toată clasa, evacuată!”

Iată declarațiile lui Daniel Vorovenci, directorul Colegiului „Odobescu”:

Avem 1.000 de copii, mai apar și probleme… Într-adevăr, a fost un incident, un copil de clasa a X-a a folosit un spray cu piper în clasă, într-o oră de curs. Copiii au fost evacuați din oră pentru siguranța lor, dar nimeni nu a fost rănit, nimeni nu a dezvoltat vreo iritație, vreo alergie. Am anunțat Poliția și părinții, suntem obligați să facem acest lucru. Părinții au ajuns la Colegiu în 20 de minute.

S-a întrunit și comisia de disciplină și într-o săptămână vom avea primele concluzii. Trebuie să ascultăm pe toată lumea.

Dar nici nu putem controla copiii la intrarea în unitate. Încercăm pe cât posibil să asigurăm un climat de siguranță și propice pentru educație în unitatea noastră de învățământ, dar uite că mai apar și incidente…

Însă nu trebuie să luăm capul nimănui, ci să remediem și să îi îndrumăm pe calea cea bună pe cei care greșesc.

În cel mai scurt timp vom fi cel mai sigur Colegiu din Argeș! Niciun copil nu va mai intra în unitate fără să aibă la el legitimație de acces.„, ne-a declarat directorul Daniel Vorovenci.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90