NOR CURIER 930X122

colegiul national alexandru odobescu

Elevii de aur ai Piteștiului vin și de la „Odobescu”! Rezultate uluitoare

Elevii de aur ai Piteștiului vin și de la „Odobescu”! Rezultate uluitoare

Citiți și: Liceu important din Pitești angajează! Perioadă nedeterminată

Elevi de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” strălucesc pe scenele Olimpiadelor Naționale și Internaționale

Elevi și profesori de la „Maria Teiuleanu”, experiență inedită în Portugalia

Citiți și: Pitești. Bani grei pentru renovări la o unitate de învățământ din oraș

Talentul și dedicarea elevilor de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” au fost recunoscute o dată în plus la recentele competiții școlare de profil, unde aceștia au obținut rezultate excepționale, demonstrând excelență în matematică și geometrie.

Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Unul dintre cele mai impresionante rezultate a fost obținut de eleva Mălina Carla Pavel, din clasa a IX-a, care a câștigat medalia de aur la prestigioasa Olimpiadă Internațională de Geometrie „Iranian Geometry Olympiad”.

Competiția a adunat participanți din 73 de țări, însă doar 7 concurenți au fost distinși cu medalia de aur, în categoria de vârstă 15-16 ani, la nivel intermediar.

Investiție majoră pentru elevii din Argeș! 5.000.000 € în joc

Realizarea Mălinei nu doar că aduce un plus de strălucire instituției, dar și plasează România pe harta excelenței în educația matematică la nivel mondial.

Microbuze electrice pentru elevii din Bradu

Olimpiada Națională de Matematică

În paralel, la Olimpiada Națională de Matematică organizată de Societatea de Științe Matematice din România, desfășurată la Târgu Mureș, colegiul a avut o reprezentare remarcabilă.

Bani pentru elevi. Care sunt condițiile

Evenimentul a reunit 380 de participanți de la licee din întreaga țară, iar elevii colegiului nostru au continuat tradiția de succes.

Elevii de aur ai Piteștiului vin și de la „Odobescu”! Rezultate uluitoare

Robert Țui din clasa a IX-a și  Emanuel Mazăre din clasa a X-a au obținut fiecare câte o medalie de aur, ultimul calificându-se chiar la proba de baraj pentru seniori cu punctaj maxim.

Se schimbă programa școlară pentru acești elevi!

Mălina Carla Pavel a adăugat o medalie de argint palmaresului său impresionant, confirmând astfel excelența și la nivel național.

Aceste realizări nu sunt doar un motiv de mândrie pentru Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, ci și un stimulent pentru toți elevii să aspire la performanță.

Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Instituția transmite cele mai călduroase felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați, și le urează mult succes în continuare.

O asemenea excelență în educație demonstrează că dedicarea, pasiunea pentru matematică și susținerea adecvată pot transforma orice vis în realitate. Colegiul „Alexandru Odobescu” rămâne un pilon în formarea viitoarelor talente matematice ale României și nu numai.

Felicitări, campionilor!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90