Kaia 930 x 120

Mădălina Zamfir

Pitești. Acuzații grave! Șefa ORL: „Nu neapărat a vrut să mă bată, probabil că acolo s-ar fi ajuns!”

Exclusiv. Acuzații grave! Șefa Secției ORL SJU Pitești: „Nu neapărat a vrut să mă bată, probabil că acolo s-ar fi ajuns!”

Ieri, 13 iulie, în spațiul public au apărut informații în legătură cu un scandal monstru izbucnit la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Concret, subiectul este legat tot de medicul specialist ORL – Andrei Găitan.

Acesta ar fi încercat să o agreseze pe șefa secției ORL, medicul Mădălina Zamfir, după ce ar fi fost trecut absent pentru prima dată în condică.

În acest context, ePitești a luat legătura, în această dimineață, cu șefa secției ORL a Spitalulul Județean de Urgență Pitești – Mădălina Zamfir, pentru a obține un punct de vedere oficial în legătură cu această situație.

MEDICUL NE-A OFERIT UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE

ePitești: Doamna doctor, ce s-a întâmplat ieri? Confirmați evenimentul? Cum au stat lucrurile?

Medicul Mădălina Zamfir: Din păcate, într-adevăr, a fost o discuție care a degenerat puțin. Discuția a pornit de la condica de prezență, mai exact, de la faptul că eu mi-am permis să-i pun absență doctorului Găitan.
Această condică de prezență a fost o problemă pentru dumnealui, pentru că, ”a apărut brusc”, după cum spune.

Însă acest lucru nu este adevărat. Condica de prezență nu a apărut brusc, doar că, din păcate, dânsul nu știe de existența ei.

Lucrând într-o instituție publică avem obligația, zic eu, ca toți să ne respectăm, să respectăm legea, legea nr. 870/2004 pentru aprobarea Regulamentului privind timpul de muncă, și fișa postului, fișă pe care de asemenea, dânsul nu a binevoit a o semna acum câteva luni.

AMENINȚĂRI VERBALE, COMPORTAMENT VIOLENT

ePitești: Practic ce s-a întâmplat? Conflict în ce sens?

Medicul Mădălina Zamfir: A fost vorba despre amenințări verbale. Dânsul a avut un comportament impulsiv, care a devenit violent. Nu neapărat că a vrut să mă lovească. Probabil că s-ar fi ajuns și acolo, nu știu. Prezența altor persoane, care au încercat să aplaneze conflictul, l-au făcut să se oprească.

Acestea sunt regulile și trebuie respectate! După valurile pe care le-a făcut săptămâna trecută, putea să ofere puțin respect instituției în care lucrează de atât timp. Trebuia să se gândească la faptul că timp de 5 ani de zile nu a solicitat locuință de serviciu și ulterior, brusc, după ce s-au schimbat șefii de secție, a vrut locuință de serviciu. Asta pentru că eu am vrut cât de cât să fim prezenți la serviciu și să respectăm un program.

ePitești: De ce să fi vrut locuință de serviciu după ce s-au schimbat șefii de secție?

Medicul Mădălina Zamfir: Pentru că trebuia să vină la serviciu în fiecare zi. Lucrurile din spate nu le spune, trebuie să pozăm în victimă.

ePitești: În urmă cu puțin timp medicul Găitan a făcut o postare pe Facebook în care anunță că ar vrea să plece de la Spitalul Județean și că ar urma să-și găsească un alt loc unde s-ar simți mai bine. Ce părere aveți?

Medicul Mădălina Zamfir: Nu am văzut postarea până la capăt. Îmi pare rău, nu știu ce să zic. Să facă cum consideră, să ia o alegere care să fie spre binele dumnealui. Ne vom bucura dacă va găsi undeva o instituție în care să fie înțeles, o instituție în cadrul căreia să-și respecte și programul. Sunt curioasă însă dacă în clinicile private unde lucrează își respectă totuși programul de lucru.

Imediat după terminarea convorbirii cu medicul Mădălina Zamfir, ePitești l-a contactat telefonic și pe medicul Andrei Găitan pentru un drept la replică. Acesta a respins însă apelul.

ÎNTREGUL SUBIECT DESPRE SCANDALUL PRODUS LA SPITALUL JUDEȚEAN PITEȘTI

Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență!

Exclusiv. Pitești: Prima reacție de la Spital, privind medicul care acuză șefii ca nu a primit locuință

Pitești: Gentea, reacție după revolta medicului de la „Județean”

Argeș: Prefectul cere control de la Minister după scandalul de la Spital

Pitești: Medicul care ”și-a mitraliat șefii”: „Am deranjat tare anumite persoane și personaje”

Chirleșan: „Vă rog să mă iertați pentru naivitate”

Pitești: Medicul care și-a ”mitraliat” șefii de la Spitalul Județean pleacă

Sursă foto doctora Zamfir: atitudineînargeș.ro

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3