New Profesional Consult 930 x 122

farmacie

Farmacie nouă în Pitești, în parcarea unui cunoscut supermarket

Farmacie nouă în Pitești, în parcarea unui cunoscut supermarket.

Citiți și: Schimbare majoră la farmacii!

Pandemia, sezonul rece și contextul socio-economic actual aduce mii de clienți, zilnic, în farmacii. Este cu adevărat o afacere în ziua de azi, iar un antreprenor nu a stat pe gânduri și a mai deschis o farmacie în Trivale. Deși există numeroase astfel de unități în cartierul menționat, aglomerația nu lipsește și cozile se întind până afară. Poate o nouă farmacie să mai „descongestioneze” traficul? Vom vedea.

 

Citiți și: Anunțul momentului‼ Farmacia cu cele mai mici prețuri ajunge în Argeș

 

Să spunem că aceasta este amplasată în perimetrul supermarket-ului Jam Trivale (capăt de linie Publitrans) care, din imaginile surprinse de reporterii ePitești, pare să mai ofere și alte spații comerciale spre închiriere.

Idei de afaceri să avem!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Tanasie spune:

    Pe cand o farmacie in zona Teilor?

  • Mariana spune:

    Farmacii in zona Rolast DNA !?

  • Cris spune:

    F bine !Asta înseamnă concurenta deși e cam dosită.In Romania trebuie lege serioasa și un ctr la fel al concurentei.Lanturile pot falimenta ce vor când vor.Cum ?E o schema simpla.Fac o farmacie langa tine și scad preturile sub limita profitului,pt că respectivul punct va fi practic susținut de profitul celorlalte din lant.Dupa ce dai faliment(normal căci clienții vor cumpăra doar de la farmacia lanțului,fiind f ieftin) revin și ei cu preturile sus !
    Daca politicienii corupți și mafia PSD nu ar avea interese ascunse de imbogatire ar apărea ceva sa reglementeze dar cum mafia lor conduce de mai bine de 30 de ani de facto tara prostii tot ai votează mereu și ai îmbogățesc trăind cu iluzia asistentei sociale ,a realizărilor mărețe,a democrației și economiei de piață…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3