NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Femeie luată la bătaie într-un bloc din Pitești!

Un argeșean a fost reținut și urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată după ce a luat la bătaie o femeie, într-un bloc de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

IPJ Argeș transmite:

„În cursul zilei de 21 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 și, ulterior, prin plângere prealabilă, de către o femeie, că în timp ce se afla într-un spațiu comun al unui bloc de locuințe, ar fi fost lovită de un bărbat de 29 de ani,

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Ulterior, persoana vătămată a prezentat și un certificat medico-legal prin care au fost evaluate leziunile suferite.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în ziua de 24 februarie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto descriptiv: B1TV

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90