930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Fura tot ce prindea în parcare la METRO Piteşti

În ziua de 05 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt (trei acte materiale), și au reținut un bărbat de 43 de ani, din comuna Costeștii de Vale, județul Dâmbovița.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Potrivit unor surse ePiteşti de încredere, autorul „opera” în parcarea Metro Piteşti, centru comercial situat la Km. 107 pe Autostrada A1. Bărbatul profita de neatenția persoanelor care-şi încărcau marfa în autoutilitare şi îşi lăsau genţile nesupravegheate pe scaunele din față.

În cele din urmă a fost depistat, iar după administrarea probatoriului suspectul a fost reţinut.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„Din cercetări, s-a stabilit că în perioada iulie-septembrie 2021, bărbatul ar fi sustras, din trei autoturisme staționate în parcarea unui centru comercial, bani, tichete valorice și carduri bancare.

După administrarea probatoriului, în ziua de 05.01.2022, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.G.P.R.-U.T.A.I. Pitești”, precizează IPJ Argeş într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90