New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Furt masiv de combustibil în Argeș

Un bărbat de 33 de ani din Băbana a fost reținut de polițiști după ce nopțile trecute a fost prins transportând în mașina pe care o conducea 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat.

Citiți și: Director de stat, reținut de DNA. A cerut mită 350.000 euro de la un om de afaceri

Combustibilul a fost furat cu ajutorul unei instalații artizanale dintr-o conductă de transport produse petroliere, aflată pe raza comunei Drăganu.

Prejudiciul creat se ridică la 15.800 de lei.

Citiți și: Argeș: Bătaie, noaptea, lângă o sală de jocuri de noroc!

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Draganu au depistat în trafic, pe raza comunei Drăganu, un bărbat de 33 de ani, din Băbana, care conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat.

În continuare, au fost efectuate verificări cu privire la proveniența acestuia, de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, împrejurare în care a fost identificată o instalație artizanală, utilizată pentru sustragerea de produs petrolier dintr-o conductă de transport produse petroliere, de pe raza comunei Drăganu.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 229 din Codul Penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Autoutilitara și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări.

Prejudiciul stabilit în urma sustragerii cantității de produs petrolier este de 15.800 de lei.

În ziua de 12 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: jurnalfm.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA