930×122 CAPRA 5

consiliu

Important pentru toţi şoferii! Ce a decis Consiliul Local Piteşti referitor la ridicarea maşinilor!

Astăzi a avut loc ultima şedinţă ordinară din acest an a Consiliului Local Piteşti, ocazie cu care a fost adoptată şi o hotărâre privind activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar.

Citiți și: Când apare permisul auto digital: Acte auto obligatorii

Iniţial, conducerea Primăriei a venit cu propunerea ca acest contract de asociere a municipalității cu firma CNCD pentru ridicarea maşinilor să fie prelungit cu încă 6 luni (contractul expiră la 15 ianuarie 2014). Până la urmă s-a ajuns la soluţia prelungirii până pe 1 martie 2014, urmând ca în această perioadă să se încerce armonizarea tuturor punctelor de vedere.

Consilierii locali Gheorghe Dinescu (PNŢCD) şi Mihail Tudor (PDL) au pledat pentru organizarea de licitaţii sau pentru achiziţionarea unor maşini proprii ale municipalității cu care să fie ridicate vehiculele parcate neregulamentar.

Citiți și: Se pregătește o lege dură pentru proprietarii de mașini!

Primarul Tudor Pendiuc şi viceprimarii Laurenţiu Zidaru şi Cornel Ionică au arătat că fără această activitate ar fi haos pe străzile din Piteşti, fiecare parcând unde ar dori, deoarece amenzile par să nu fie de ajuns şi, în plus, nici nu sunt plătite. Primăria a mai obţinut la prelungirea contractului şi un plus de 4% față de cuantumul din prezent din sumele încasate de CNCD drept taxe de ridicare şi depozitare a maşinilor.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90