930X122 MAIA

Bărbat reținut

Împreună cu fiul său minor, și-a snopit în bătaie vecinul și i-a distrus mașina

În ziua de 20.06.2022, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Berevoești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

Potrivit aceleiași surse, din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 iunie a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau pe raza localității de domiciliu, bărbatul, împreună cu fiul său minor, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, în urma căruia l-ar fi lovit cu un obiect contondent și i-ar fi distrus mai multe elemente ale autoturismului cu care se deplasa.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3