New Profesional Consult 930 x 122

accidente

Incredibil ce a pus în parbriz! Toți șoferii îl ocolesc în trafic!

Incredibil ce a pus în parbriz! Toți șoferii îl ocolesc în trafic!

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Având în vedere problemele generate de falimentul City Insurance și, mai nou, al Euroins, un accident auto este tot ce nu își doresc șoferii.

Decontările în cazul Euroins se fac greu, așa că unii conducători auto apelează la metode ingensioase prin care încearcă să stea departe de belele.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un exemplu este și cel al unui șofer care și-a pus în mașină, la loc vizibil, un anunț în parbriz prin care ține, teoretic, ceilalți participanți la trafic la distanță.

”Permis luat în ianuarie 2023. Asigurare de la Euroins” – acesta este mesajul ingenios cu care respectivul șofer a încercat astfel să se asigure că nu va avea probleme în trafic, știindu-se în principal teama creată în asigurări de problemele cu care se confruntă compania Euroins, conform Ziare.com.

O fotografie în acest sens a fost postată pe o rețea de socializare.

Detalii, AICI – Metoda ingenioasă a unui șofer de a scăpa de probleme în trafic. Anunțul de speriat afișat pe mașină

Foto principal: descriptiv, foto 2: Facebook

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90