930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Incredibil de ce a fost în stare un argeșean pentru a face rost de bani!

Incredibil de ce a fost în stare un argeșean pentru a face rost de bani. Bărbatul și-a înscenat furtul mașinii ca să poată obține banii de asigurare. Argeșeanul a ajuns pe mâna Poliției.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit, inițial, pentru furtul unui autoturism și au extins cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare, tentativă la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune privind asigurările și instigare la săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, reținând un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 30 septembrie 2022, bărbatul ar fi înscenat furtul autoturismului său, care era asigurat la valoarea de 52.000 de euro, în scopul obținerii despăgubirilor de la societatea de asigurare.

Citiți și: Tupeu de șofer: A luat ”una mică” și s-a urcat la volan! Avea și permisul anulat

De asemenea, pentru îndeplinirea scopului, a instigat-o pe soția sa să declare aspecte esențiale care să-i susțină cauza.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Stiri.md

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3