930×122 CAPRA 5

kilometraj

Informația momentului dacă vrei să îți iei mașină SH

Informația momentului: Care sunt mașinile la care se umblă des la kilometraj

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Modificarea kilometrajului rămâne o practică comună pe piața vehiculelor second-hand.

Un nou studiu realizat de o platformă auto de verificat mașini arată că riscul de a cumpăra un vehicul cu kilometrajul manipulat este încă foarte mare, chiar dacă cumpărătorii au devenit mai conștienți de escrocherii legate de mașini.

Citiți și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

Experții din domeniul auto au analizat 1,11 milioane de rapoarte de istoric generate în ultimele 12 luni pe 24 de piețe diferite, care acoperă SUA și cea mai mare parte a Europei.

Studiul a dezvăluit că mașina care are kilometrajul cel mai des dat înapoi este luxosul sedan Audi A8.

Dintre toate A8-urile verificate pe platformă, 30,6% au avut un kilometraj falsificat, ceea ce înseamnă că aproape unul din trei Audi A8 second hand poate veni la pachet cu kilometrajul dat înapoi.

6 din top 10 mașini care au cel mai des kilometrajul falsificat sunt vehicule germane scumpe, cum ar fi Audi A7, BMW X5, BMW seria 7 și Volkswagen Touareg.

Foto principal: descriptiv/arhivă/ePitești.ro, foto articol: autovit.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90