930 x122 grota rece

autocamion

INSTRUCTOR AUTO PRINS BĂUT ÎN PITEȘTI. S-A ALES CU DOSAR PENAL

Instructor auto prins băut în Pitești. S-a ales cu dosar penal. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat azi dimineață în zona Vămii Pitești un instructor auto care, în timp ce instruia un elev pe un autocamion, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Instructorul are 50 de ani, este din comuna Moșoaia și ar lucra la școala de șoferi Maeda.

Argeșeanul a fost testat cu aparatul etilotest (rezultând o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind dus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge. I s-a făcut dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Pitești. Toyota, accident dubios în Găvana! A părăsit locul faptei!

Pe de altă parte, tot azi dimineață, polițiștii rutieri argeșeni au despistat în Bascov doi șoferi de autocamion care conduceau băuți. Celor doi (unul de 46 de ani, din Pitești, iar celălalt de 43 de ani, din comuna Băiculești) le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. De asemenea, fiecare dintre ei a primit o amendă de 1.305 lei.

Sancțiunile au fost date în cadrul acțiunii de verificare a autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă, care se desfășoară în această săptămână (13-19 mai 2019). Sunt oprite în trafic mașinile pentru transport de călători cu o capacitate mai mare de 8+1 locuri și mașinile de marfă cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90