930X122 MAIA

mai

SERAFIM, PITEȘTEANUL CARE A FILMAT PENTRU PEPSI ȘI MINISTERUL DE INTERNE

Serafim Rusu are 19 ani. A terminat Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Pitești, iar acum este student în Capitală. Nu cu mult timp în urmă a intrat în lumea reclamelor și a spoturilor. A „jucat” deja în cunoscuta campanie anti șpagă derulată de Ministerul de Interne și într-o reclamă a celor de la Pepsi. Cu siguranță îl veți mai vedea și în alte reclame și campanii similare!

Citiți și: MAI face angajări!

„Simt că locul meu este sub lumina reflectoarelor”

De când stai în București?

Citiți și: Vrei să lucrezi în MAI? Află cum poți deveni polițist, jandarm sau pompier

-M-am mutat în septembrie anul trecut. Cursurile la facultate începeau pe 1 octombrie, dar am zis să plec ceva mai devreme ca să mă obișnuiesc cu Bucureștiul, ca să văd ce are de oferit. La început am avut dubii dacă să mă mut aici sau nu. Fiind foarte apropiat de familia mea, îmi era greu să o părăsesc. M-am gândit că nu plec, totuși, în cealaltă parte a globului și că Bucureștiul are multe oportunități cărora nu trebuie să le dau cu piciorul.

La ce facultate ești student?

-Sunt student la Academia de Studii Economice, la Facultatea de Management. O să mă întrebi de ce nu sunt la U.N.A.T.C.? Ei bine, am ascultat de părinții mei, care m-au îndrumat spre A.S.E. Eu îmi doream să fi mers la actorie. Simt că locul meu este undeva în sfera asta, sub lumina reflectoarelor.

Ce hobby-uri ai?

-În primul rând cititul. Sună puțin a clișeu, nu? Către citit am fost îndrumat, pe la 12-13 ani, de tatăl meu. Efectiv mă plătea să citesc! Primele șase cărți citite au fost o serie de romane ale lui Vintilă Corbul despre dinastia Sunderland-Beauclair. Îmi amintesc că primele trei erau intitulate „Idolii de aur”, iar ultimele trei – „Păsări de pradă”. După aceea am primit o carte de Dan Brown, „Îngeri și demoni”. Citeam noaptea până adormeam cu cartea în mână. Am terminat-o imediat! Apoi i-am căutat toate cărțile. Ultima carte citită este una scrisă tot de el: „Inferno”. Alt hobby al meu este jobul pe care îl am, și aici mă refer la reclame. Cred că pot spune că sunt printre puținii oameni care se duc cu zâmbetul pe buze și în grabă la muncă! Nu în ultimul rând, deși în mare parte este o pierdere de timp, am ca hobby, ca să zic așa, calculatorul meu, locul în care mă relaxez.

„Primul meu casting a fost pentru o reclamă la Samsung”

Cine te-a îndrumat să mergi la castinguri pentru reclame?

-Am însoțit pe cineva care trebuia să meargă la o agenție de profil. Acolo am văzut că sunt fișe pentru înscriere, așa că am completat și eu una. Mi-am zis de ce nu? și bine am făcut!

Pentru ce a fost primul tău casting?

-Pentru o reclamă la Samsung. Nu am primit rolul, dar m-am distrat! Trebuia să simulez că sar dintr-un avion. Cât timp am stat afară, așteptând să intru, auzeam țipete din camera în care se desfășura castingul și mă întrebam în ce mod mă vor pune să simulez așa ceva. După ce am intrat am fost pus să stau cu pieptul pe o margine de masă, aplecat la 45 de grade, și să par că am sărit cu parașuta. Când au început să filmeze mi-am imaginat norii sub mine și am urlat ca și când m-ar fi lovit un val de adrenalină. În ziua aia chiar nu-mi păsa dacă iau sau nu castingul. Mă distrasem, mă simțisem bine, zâmbeam, nu mai aveam nevoie de nimic!

Cum ai reacționat când ai fost selecționat pentru prima ta reclama?

-Eram in extaz, abia așteptam să vină ziua de filmare! Când am plecat la filmări erau un viscol extrem și un frig de îți îngheța sângele în tine! Eu mă simțeam, însă, de parcă plecasem la plajă, eram ca un taur la coridă, voiam doar să ajung mai repede la filmări!

„M-am bucurat că am contribuit cu ceva împotriva fenomenului șpăgii”

Pentru ce a fost prima ta reclamă?

-Pentru Ministerul Afacerilor Interne, a fost un spot anti șpagă. M-am bucurat că am putut contribui cu ceva împotriva acestui fenomen.

Cum au decurs primele filmări?

-Staff-ul a fost super! Cred că au observat că sunt novice, astfel încât m-au „luat” ușor. Am filmat în două locuri pe parcursul a circa șapte ore, dar nu am simțit că a trecut atâta timp! Eu așteptam doar comanda acțiune!

Pentru cine ai filmat reclame până acum?

-Deocamdată pentru MAI și pentru Pepsi.

Ce părere au părinții despre realizările tale?

-Sunt mândri de mine și mă bucur că îi fac fericiți. Fericirea lor este și a mea! Tata îmi spune mereu să nu neglijez facultatea, iar mama să nu uit niciodată de Dumnezeu. Amândoi îmi dau sfaturi minunate!

Ce îți dorești pentru viitor din punct de vedere profesional?

-Îmi doresc să continui să fac reclame și să mă înscriu la o agentie prestigioasă de modelling. Ador să călătoresc, iar cele două mi se par o combinație perfectă.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90