New Profesional Consult 930 x 122

Diana

VISUL EI ESTE SĂ URCE PE SCENĂ CU LADY GAGA

Diana Ştefănescu are 17 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti. Încă de mică a fost pasionată de muzică, însă la vârsta de 12 a început să cânte la modul serios. Acum îi încântă pe cei din jur cu muzică uşoară, în general pop, pop/rock şi musical.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

La ce vârstă ai început să cânţi?

– Am descoperit ca-mi place muzica încă de când aveam 3 ani, fredonam aproape toate melodiile de la televizor şi mereu mi-am dorit să ajung cântăreaţă. La 12 ani am început să mă dedic mai mult muzicii şi să particip la festivaluri de muzică uşoară. La început am luat premii speciale, mai apoi mentiuni, iar dupa au urmat locurile 2, 1 si trofeele.

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

În prezent iei cursuri de canto?

Da, sunt elevă la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti şi mă pregătesc cu doamna Adina Sima.

Cum a fost prima apariţie în faţa unui public numeros, ai reuşit să-ţi stăpâneşti emoţiile?

-Da, îmi amintesc perfect. Cred că aveam mai puţin de 12 ani şi eram foarte emoţionată. Nu mi-am stăpânit emoţiile atunci, erau destul de evidente, dar este ceva normal, mai ales când urci pentru prima data pe o scenă.

Dacă ai avea ocazia să faci un duet cu un artist renumit, alături de cine ai vrea să urci pe scenă?

-Mi-ar plăcea să cânt cu Lady Gaga, o consider genială. Este o artistă completă, are voce, atitudine şi spectacole bine gândite. Ştiu, însă că va ramane doar un vis. De asemenea, o ador pe Shirley Bassey, deşi acum un an nu ştiam nimic despre ea. M-au influenţat mult amândouă.

Cum îţi petreci timpul liber?

-În afară de faptul că ascult muzică non-stop, îmi place să vizionez un film bun sau să fac plimbări lungi. Când am multe gânduri care nu-mi dau pace îmi face plăcere să mă exprim prin scris.

Care sunt planurile tale de viitor?

Îmi doresc să termin o facultate, mi-ar plăcea să studiez la una de limbi străine, asta pentru că îmi place foarte mult engleza, dar şi Conservatorul este o opţiune. În rest, îmi doresc să ajung o artistă completă şi, de ce nu, poate voi avea şi sansa de a juca într-un musical. (Foto: Facebook Diana Ştefănescu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3