New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Investiţie de peste 500.000 de lei, sub maşinile oprite aiurea. Pe şoferi îi doare-n cotieră

Investiţie de peste 500.000 de lei, sub maşinile oprite neregulamentar. Continuă „debandada” rutieră lângă blocul L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. În această zonă, reconfigurată cu spaţii pentru parcare şi suplimentarea numărului de benzi de circulaţie, şoferii îşi fac de cap. Astăzi, mai mulţi conducători auto au oprit în loc nepermis, iar Poliţia Locală Piteşti a intervenit cu amenzi.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

 

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

 

Au fost aplicate patru amenzi pentru oprire neregulamentară, constând în 2-3 puncte amendă şi două puncte la permis. Vom supraveghea zona şi facem apel ca şoferii să dea dovadă de disciplină„, a transmis Bogdan Aristănţoiu (FOTO), purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale.

 

 

Vă reamintim, în primăvara anului 2019, Primăria Pitești a decis să aloce peste 536.000 de lei din bugetul local pentru reconfigurarea zonei carosabile şi pietonale în vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, astfel încât zona să aibă „două benzi fluente de circulație și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascovului”.

 

 

Prin această decizie s-a dorit descongestionarea traficului la ore de vârf, dar „mulţumită” numeroşilor şoferi care nu respectă reguli simple de circulaţie, putem spune că proiectul a fost făcut cam degeaba.

 

 

Alte dovezi AICI, AICI şi AICI.

 

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Escu spune:

    Nu există suficiente locuri de parcare, primăria stă de pavele în centrul orașului și de sala Polivalentă în câmp… există suficient spațiu pentru a fi amenajate cel puțin 50 de locuri în spatele blocului L6, dar inspectorii stau în birou la caldurica, nu care cumva să slăbească săracii…

  • Alex spune:

    Mai lasa-ne si pe noi cu articolul asta ca ne-ai imblonavit!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3