SMART KIDS 930X122

colegiul economic maria teiuleanu

INVESTIŢII LA COLEGIUL TEIULEANU

Astăzi, 11 decembrie 2020, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Reabilitare instalație termică și montare de centrale termice noi, Corp C1 și Corp C4, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”» cu operatorul economic S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L.

Citiți și: Pitești. Ce face Colegiul Economic cu 120 000 €

Investiția are ca scop reducerea consumului de energie termică pentru încălzirea clădirii, concomitent cu asigurarea unor condiții igienico-sanitare, în conformitate cu legislația în vigoare, atât pentru elevi, cât și pentru personalul angajat.

Valoarea contractului este de 429.748,40 lei fără TVA, la care se adaugă suma de 81.652,20 lei reprezentând TVA, respectiv 511.400,60 lei cu TVA, preţ ferm.

Citiți și: Pitești. Războiul nevăzut pentru terenul de sport de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Durata contractului este de 6 luni calendaristice de la data ordinului de începere a proiectării și execuției de lucrări. Vor fi înlocuite centralele termice existente și caloriferele, va fi reabilitată instalația termică, se vor reface zonele afectate, iar instalațiile noi și centralele vor fi verificate și puse în funcțiune de către firme autorizate, verificare ISCIR.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3