NOR CURIER 930X122

inundatii

ISU ARGEŞ: RECOMANDĂRI ÎN CAZ DE INUNDAŢII

În contextul unei noi avertizări meteo  – Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate, ISU Argeş vine cu o serie de recomandări pentru cetăţeni, cu privire la măsuri pentru limitarea pagubelor produse de inundaţii.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

„Recomandăm populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale. De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora. În situația manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.”, a transmis Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş.

(Foto: Descriptiv)

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3