930×122 CAPRA 5

bloc

CORNEL IONICĂ, DAT ÎN JUDECATĂ

Cornel Ionică, dat în judecată. V-am informat aseară, în exclusivitate, că Tribunalul Argeș a hotărât suspendarea autorizației de construire și, implicit, a lucrărilor de construire în ceea ce privește viitorul bloc de 10 etaje din vecinătatea Centrului de Afaceri din Pitești (subiectul, pe larg, AICI).

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

De precizat este că parte în dosar, în calitate de ”pârât”, apare și primarul municipiului Pitești, Constantin Cornel Ionică (click pe imagine pentru mărire):

Râmâne de văzut cum se va finaliza acest proces și dacă blocul va fi sau nu construit.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Vă reamintim că nu este singura situație în care cetățenii reclamă modul haotic în care se construiește în Pitești. Și mai mulți cetățeni din Găvana și-au exprimat intenția de a da Primăria în judecată tot din cauza unui viitor bloc, investiție care ar fi primit avizele necesare de la municipalitate (amănunte, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90