New Profesional Consult 930 x 122

dna

EXCLUSIV! PENDIUC, ADUS CU „MASCAȚII” LA PRIMĂRIE: „SUNT NEVINOVAT!”

În urmă cu puțin timp Tudor Pendiuc, fără cătușe la mâini, a fost adus cu „mascații” la Primărie, pe la intrarea D, din spate, pe unde se face accesul la Centrul de Informații pentru Cetățeni. El a venit însoțit de „mascați” de la locuința sa, acolo unde se desfășoară percheziții DNA.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În cele câteva secunde până la intrarea în sediul instituției primarul Piteștiului le-a făcut din mers reporterilor prezenți la fața locului o scurtă declarație, cu referire la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, sugerând că cele întâmplate nu sunt străine de jocurile politice de la nivel mare. „În actuala etapă de”dezvoltare” a României ne putem aștepta la orice! E turul doi, urmează turul doi, nu?”, a spus primarul, care este și președinte interimar al PSD Argeș.

Pendiuc a stat în Primărie, acolo unde procurorii DNA fac percheziții într-un dosar de corupție, doar 10-15 minute, timp în care a și semnat procesul verbal al perchezițiilor. După aceea a fost scos din instituție, pe aceeași ușă pe care a intrat, și urcat într-un Nissan flancat de două dube ale „mascaților” de la Jandarmerie. Mașinile au demarat în trombă, cel mai probabil cu destinația DNA București, pentru audieri. Înainte să urce în mașină, chestionat de reporteri asupra subiectului perchezițiilor, primarul Piteștiului a apucat să spună: „Nu știu… Sunt nevinovat!” În Primărie continuă să se afle viceprimarul Cornel Constantin Ionică. Și viceprimarul ar urma să fie dus la DNA București. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90