930×122 CAPRA 5

anulare

EXCLUSIV. ZI DECISIVĂ PENTRU IONICĂ. TRIBUNALUL ARGEȘ A HOTĂRÂT

Exclusiv. Zi decisivă pentru Cornel Ionică. Tribunalul Argeș a hotărât. A fost stabilită data la care se va judeca la Tribunalul Argeș cererea depusă de Cornel Ionică pentru anularea ordinului emis de prefectul Emilian Dragnea prin care i s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești. Termenul este 7 iunie 2019.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Ionică cere atât anularea ordinului, cât și plata salariului pe care nu l-a încasat în perioada în care a fost suspendat din funcția de primar.

Amintim că la începutul lunii aprilie Tribunalul Argeș a admis contestația lui Cornel Ionică pentru suspendarea ordinului. Pe cale de consecință, Ionică a revenit la Primărie.

Citiți și: Ion Georgescu, decizie de ultimă oră! Anunțul care îi schimbă viața

Prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, a emis ordinul de încetare de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică după ce edilul a pierdut la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Agenția Națională de Integritate. ÎCCJ a dat dreptate ANI, hotărând că Ionică s-a aflat în conflict de interese administrativ pe vremea când era viceprimar al Piteștiului. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90