New Profesional Consult 930 x 122

anulare

EXCLUSIV. ZI DECISIVĂ PENTRU IONICĂ. TRIBUNALUL ARGEȘ A HOTĂRÂT

Exclusiv. Zi decisivă pentru Cornel Ionică. Tribunalul Argeș a hotărât. A fost stabilită data la care se va judeca la Tribunalul Argeș cererea depusă de Cornel Ionică pentru anularea ordinului emis de prefectul Emilian Dragnea prin care i s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești. Termenul este 7 iunie 2019.

Citiți și: Tribunalul Argeș, informare deosebit de importantă

Ionică cere atât anularea ordinului, cât și plata salariului pe care nu l-a încasat în perioada în care a fost suspendat din funcția de primar.

Amintim că la începutul lunii aprilie Tribunalul Argeș a admis contestația lui Cornel Ionică pentru suspendarea ordinului. Pe cale de consecință, Ionică a revenit la Primărie.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, a emis ordinul de încetare de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică după ce edilul a pierdut la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Agenția Națională de Integritate. ÎCCJ a dat dreptate ANI, hotărând că Ionică s-a aflat în conflict de interese administrativ pe vremea când era viceprimar al Piteștiului. Amănunte, AICI.

Eurial 555 x222
eurial 570×90