Donaris 930 x 122

dna pitesti

(UPDATE): DNA PITEȘTI ARE UN NOU PROCUROR-ȘEF

(UPDATE 28 IANUARIE 2020): „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei procuror Simona Ștefania Constantinescu pe o perioadă de 3 ani, începând din data de 29.01.2020”, anunță CSM. 

Citiți și: DNA, oficial despre acuzațiile ce i se aduc unui cunoscut avocat din Pitești

DNA Pitești are un nou procuror-șef. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea Simonei Ștefania Constantinescu în funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Delegarea este pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 22 ianuarie 2020.

Citiți și: Pitești/Video. Ce se întâmplă cu edilul din Mioveni! Acesta a părăsit sediul DNA

Simona Ștefania Constantinescu provine de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.). Pitești, iar din data de 17 septembrie 2019, pentru 6 luni, fusese delegată de aceeași Secție în funcția de procuror la DNA Pitești (AICI, subiectul pe larg).

Postul de procuror-șef al DNA Pitești rămăsese vacant odată cu demisia din această funcție a Danielei Lupu, demisia ei devenind efectivă pe 16 septembrie 2019 (AICI, amănunte). Având în vedere că la concursul organizat ulterior pentru ocuparea funcției nu au existat candidați, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea în acest post a Simonei Ștefania Constantinescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90