dna pitesti

(UPDATE): DNA PITEȘTI ARE UN NOU PROCUROR-ȘEF

(UPDATE 28 IANUARIE 2020): „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei procuror Simona Ștefania Constantinescu pe o perioadă de 3 ani, începând din data de 29.01.2020”, anunță CSM. 

Citiți și: Plasat sub control judiciar, adjunctul Poliţiei Mioveni a demisionat. Ce acuzaţii i se aduc

DNA Pitești are un nou procuror-șef. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea Simonei Ștefania Constantinescu în funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Delegarea este pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 22 ianuarie 2020.

Citiți și: FOST PRIMAR DIN ARGEȘ, TRIMIS ÎN JUDECATĂ DE DNA PITEȘTI

Simona Ștefania Constantinescu provine de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.). Pitești, iar din data de 17 septembrie 2019, pentru 6 luni, fusese delegată de aceeași Secție în funcția de procuror la DNA Pitești (AICI, subiectul pe larg).

Postul de procuror-șef al DNA Pitești rămăsese vacant odată cu demisia din această funcție a Danielei Lupu, demisia ei devenind efectivă pe 16 septembrie 2019 (AICI, amănunte). Având în vedere că la concursul organizat ulterior pentru ocuparea funcției nu au existat candidați, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea în acest post a Simonei Ștefania Constantinescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441