NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

L-a amenințat, l-a bătut și i-a distrus mașina, din cauza unei datorii

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din comuna Bascov.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, începând cu data de 14 noiembrie a.c., cu scopul de a determina un bărbat din aceeași localitate de a-i înapoia o sumă de bani, pe care ar fi pretins că i-o datorează, cel în cauză l-ar fi amenințat, în repetate rânduri și în diverse împrejurări, cu acte de violență și i-ar fi distrus parbrizul autoturismului, în timp ce se afla parcat.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă efectuarea urmăririi penale față de bărbatul de 31 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și șantaj în forma continuată, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Observator

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90