930 x122 grota rece

star clean

    La comenzile de minim 100 de lei, transportul este GRATUIT în Pitești!

    La comenzile de minim 100 de lei, transportul este GRATUIT în Pitești!

    Citiți și: Gama variată la prețuri incredibile! Toată lumea le cumpără

    În Pitești, un brand inedit în domeniul curățeniei reușește să redefinească experiența de cumpărături pentru detergenți.

    Star Clean se remarcă prin oferirea de detergenți lichizi de cea mai înaltă calitate, la prețuri competitive.

    Citiți și: Trebuie să ai așa ceva în casă! Toată lumea le cumpără: Ieftine și bune!

    Cele două locații Star Clean, amplasate în zonele Complex 2 Cocoși și bulevardul Nicolae Bălcescu, oferă clienților acces la o gamă variată de detergenți.

    Un aspect distinctiv al conceptului este vânzarea detergenților lichizi la vrac.

    Star Clean promovează astfel un consum responsabil și reducerea deșeurilor.

    Cele două locații ale magazinului funcționează de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00, și în întâmpinarea nevoilor clienților cu produse de calitate superioară.

    Star Clean aduce o surpriză de ultim moment clienților săi!

    Magazinul oferă transport gratuit în Pitești pentru comenzile de peste 100 de lei!

    Conceptul unic al magazinului încurajează clienții să aducă propriile recipiente și să achiziționeze exact cantitatea necesară de produs.

    La comenzile de minim 100 de lei, transportul este GRATUIT în Pitești!

    Toate produsele disponibile în magazin sunt 100% românești, iar gama lor variată răspunde nevoilor diverse ale consumatorilor.

    De la detergenți pentru rufe și pardoseli la balsamuri pentru rufe cu arome variate, Star Clean oferă produse eficiente de curățenie la prețuri începând de la doar 8 LEI/L.

    Acest aspect face din Star Clean o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să sprijine producția locală și să beneficieze de produse de înaltă calitate.

    Despre Star Clean

    Star Clean reprezintă viziunea a doi tineri antreprenori ambițioși, care au dorit să aducă o schimbare pozitivă în comunitatea lor.

    Prin promovarea produselor ecologice și accesibile, Star Clean devine nu doar un magazin, ci un partener pentru o comunitate mai curată.

    Star Clean devine un punct de referință pentru cei care doresc să facă alegeri conștiente și să susțină inițiative locale.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3