930 x122 grota rece

star clean

Ieftini și buni! Toată lumea are nevoie de așa ceva!

Ieftini și buni! Toată lumea are nevoie de așa ceva!

Citiți și: Prețuri care te dau pe spate! Atenție, se termină și nu le mai găsești!

În Pitești, un brand remarcabil în domeniul curățeniei, Star Clean, oferă o alternativă inedită pentru nevoile dumneavoastră de curățenie.

Citiți și: Ceva ce nu știai că există! Dacă îi cumperi o dată, îi cumperi mereu!

Cu două locații, inclusiv una recent deschisă pe 1 februarie în zona Complex 2 Cocoși, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, și cealaltă, binecunoscută clienților, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, chiar vis-a-vis de Lidl, Star Clean vine în întâmpinarea clienților cu detergenți lichizi vrac de cea mai înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Conceptul unic de vânzare a detergenților lichizi la vrac promovează un consum responsabil și reduce cantitatea de deșeuri generate.

Mai mult decât atât, oferă clienților posibilitatea de a achiziționa exact cantitatea necesară de produs, încurajându-i să aducă propriile recipiente.

Un aspect remarcabil al ofertei Star Clean este că toate produsele disponibile sunt 100% românești.

Gama variată de produse, adaptată nevoilor diverse ale consumatorilor, include:

– detergent pentru rufe și pardoseli,

– balsam pentru rufe cu diverse arome,

– detergent pentru vase,

– detartrant pentru chiuvetă,

– toaletă și cadă,

– multe alte produse eficiente de curățenie. Toate acestea sunt oferite la prețuri competitive, începând de la doar 8 LEI/L.

Star Clean reprezintă viziunea a doi tineri antreprenori ambițioși, care au dorit să aducă o schimbare pozitivă în comunitatea lor.

Ieftini și buni! Toată lumea are nevoie de așa ceva!

Ei vin pe piață cu produse ecologice și accesibile, ca alternativă la opțiunile convenționale deja disponibile în comerț.

Pentru cei interesați să descopere mai multe despre oferta Star Clean și să contribuie la un stil de viață mai ecologic, magazinul este gata să vă întâmpine cu produse de înaltă calitate și prețuri fără egal.

Pentru informații suplimentare și pentru a face o comandă, nu ezitați să contactați magazinul la numărul de telefon 0737 913 174.

Din dragoste pentru clienți, Star Clean oferă livrare gratuită la domiciliu la comenzile de peste 100 de lei.

Star Clean nu este doar un magazin, ci un partener pentru un stil de viață sustenabil și o comunitate mai curată.

,,Așteptăm cu nerăbdare să vă servim cu produsele noastre de înaltă calitate”!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3