NOR CURIER 930X122

autostrada

LA PRESIUNEA SINDICATULUI DE LA DACIA, MINISTRUL RUS VINE ÎN ARGEŞ

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, vine mâine, 9 octombrie, în Argeş, urmând să prezinte la uzina Dacia din Mioveni Master Planul de transport al României. Rus ajunge în Argeş ca urmare a demersurilor făcute de autorităţile judeţene şi de sindicatul de la Dacia, nemulţumit că proiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu a fost scos din Master Plan şi înlocuit cu cel al unui drum expres.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a declarat astăzi că la dezbaterea de ieri de la Ministerul Transporturilor privind acest proiect s-ar fi obținut promisiunea ca autostrada spre Sibiu să fie, totuşi, realizată, dar în două etape.

„Autostrada va fi făcută în două etape. Prima va fi aceea a unui drum expres, însă proiectul şi exproprierile vor fi făcute ca pentru autostradă. Va fi un drum pe patru benzi. Ulterior i se vor adăuga benzile de urgenţă specifice autostrăzilor şi glisiera de separare a sensurilor de mers. De asemenea, important este că s-a reuşit includerea în Master Plan şi a Transfăgărăşanului, pentru a fi deschis tot anul, şi reabilitarea drumului Piteşti-Curtea de Argeş.”, a spus Tecău.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90