930×122 CAPRA 5

dacia spring

Mai ceva ca la vaccinare, LISTE de aşteptare pentru Dacia electrică

Liste de aşteptare pentru Dacia electrică. Uitaţi de coronavirus şi campania de vaccinare cu doze lipsă şi mii de persoane care aşteaptă pe liste. Adevărata „revoluţie” e la Dacia, odată cu lansarea noilor programe Rabla şi discount-ul uriaş care permite achiziţionarea maşinii electrice 100% Dacia Spring cu doar 7.700 de euro.

Citiți și: Noile prețuri Dacia Spring pentru piața din România

Pe înţelesul tuturor, dacă deţii o maşină veche care practic nu mai valorează nimic şi nimeni nu e interesat să ţi-o cumpere, te înscrii în Programul Rabla Plus şi aplici la Dacia pentru Spring.

Practic, vei plăti pe o maşină nouă, 100% electrică, aproximativ 37.000 de lei.

Citiți și: Anunțul momentului vine de la Dacia!

Singura problemă e cu livrările, cererea fiind foarte mare. Momentan, cei care doresc să achiziţioneze un astfel de autoturism sunt invitaţi să se înscrie pe liste de aşteptare, urmând a fi contactaţi de reprezentanţi Dacia în vederea parcurgerii paşilor următori.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3