Donaris 930 x 122

gpl

MAȘINĂ GERMANĂ „PE GAZ”, DIN FABRICĂ

Mașini pe GPL, produse în serie!

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Noul Opel Crossland X este primul automobil al producătorului german care va fi dotat cu instalaţie GPL din fabrică. Acesta funcţionează pe baza unui sistem electronic inovativ care are scopul de a mări eficienţa motorului cu gaz petrolier lichefiat.

Varianta GPL vine cu un motor 1.2 litri de 81 de CP, care are un consum anunţat în regim urban de 8.4 litri la 100 de km, iar în regim extra urban de 6.0 litri.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Motorul în trei cilindri va fi conectat la o transmisie manuală cu cinci trepte. În modul bivalent, GPL + benzină, îi va permite să atingă o autonomie de până la 1300 km înainte ca realimentarea să fie necesară .

Instalaţia are un senzor optic pentru controlul electronic al supapei din rezervorul de 36 de litri. Aceasta este poziţionată în locul roţii de rezervă şi asigură o măsurare precisă a nivelului de gaz.

Preţul porneşte de la 21.200 de euro, pentru piaţa din Germania.

(Sursa: Promotor)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90