930 x122 grota rece

mașini abandonate

Maşini abandonate în Piteşti. Proprietarii, căutaţi de Poliţia Locală

Poliţia Locală Piteşti anunţă că se caută proprietarul sau deţinătorul legal pentru mai multe maşini abandonate în municipiu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Sute de mașini ridicate

În conformitate cu art.6 din Legea Nr. 421/2002, modificată şi completată prin Legea 97/2020, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, aducem la cunostinţă publică faptul că se caută proprietarul sau deţinătorul legal al vehiculelor:

 

Citiți și: „Relicvă” Ford abandonată în Piteşti. Proprietarul, căutat de poliţiştii locali
NR. CRT. MARCA NUMĂR ÎNMATRICULARE LOCAȚIE OBSERVAȚII
1 FORD

TRANSIT

FĂRA PLACUTE

 

STRADA DEPOZITELOR

(zona staţiei de gaz)

CULOARE VERDE

PROCES VERBAL CONSTATARE 216/17.02.2021

2

 

FIAT

PUNTO

FĂRĂ

PLĂCUTE

STRADA DEPOZITELOR

(zona staţiei de gaz)

CULOARE ALB

PROCES VERBAL CONSTATARE 217/17.02.2021

 

„Au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân. Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculele vor fi ridicate, transportate și depozitate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculele  nu vor fi revendicate de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acesta vor trece în proprietatea Municipiului Pitești și vor fi valorificate în condiţiile legii”, transmite Poliţia Locală.

Precizări

Vehicul fără stăpân – vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut;

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Pitești, bld. Eroilor nr. 30, tel 0248/210230, e-mail: polițialocalapitesti@yahoo.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3