New Profesional Consult 930 x 122

mașini abandonate

„Relicvă” Volkswagen ridicată de polițiștii locali din centrul Piteștiului

În aceasta dimineață, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au ridicat de pe domeniul public încă o mașină abandonată.

Citiți și: Atenție, șoferi! Sute de mașini ridicate

Mașina se afla în centrul Piteștiului, mai exact în spatele librăriei ”Mihai Eminescu”.

Autoturismul a fost sigilat și depozitat cu o autospecială aflată în dotarea Administrației Domeniului Public, în incinta Târgului Săptămânal.

Citiți și: Maşini abandonate în Piteşti. Proprietarii, căutaţi de Poliţia Locală

În aceasta lună, polițiștii locali au ridicat în total 5 autoturisme considerate abandonate, iar aceste acțiuni vor continua.

„Facem apel pe această cale către cetățenii municipiului Pitești care dețin autoturisme de acest gen (stare vizibil degradabilă, anvelope dezumflate, fără inspecție tehnică periodică, caroserie ruginită, etc) să elibereze spațiul public, în caz contrar riscă sancțiuni contravenționale de la 1000 la 2000 de lei plus ridicarea autoturismului”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mihai spune:

    E Pitestiul plin de asemenea rable nefolosite DAR, politia locala e NEPASATOARE !

  • Ionuț spune:

    Am sesizat prin aplicația primăriei două astfel de autovehicule și nu au luat nici o măsură. În zona Nord L-uri la izvorul de apa, în Exercițiu in spatele Bl D24.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90