NOR CURIER 930X122

licitație ANAF

Mașini la preț de chilipir. Ce autoturism îți iei cu doar 2.200 de lei

ANAF scoate din nou la vânzare mașini. Autoturismele sunt bunuri confiscate, executate în contul unor datorii către stat sau pentru acoperirea unor prejudicii.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Astfel, ANAF oferă o oportunitate unică celor care vor să cumpere o mașină la un preț super accesibil.

În luna februarie, găsești în diverse localități din țară o mulțime de mașini de vânzare, inclusiv modele de la Audi, BMW, Dacia, Skoda, Opel și multe altele. Prețurile încep de la 450 de euro, adică aproximativ 2.200 de lei, plus TVA, notează Playtech.ro.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

ANAF a pus la punct un mecanism de licitație care face ca vânzarea mașinilor să fie rapidă și eficientă. Dacă un autoturism nu se vinde la prima licitație, prețul scade cu 25% la următoarea încercare.

Acest proces se repetă și pentru a treia licitație, dacă este necesar. E important de menționat că prețul de pornire nu poate fi mai mic de 50% din prețul inițial, astfel încât toate mașinile să fie vândute la un preț corect.

Mașini la preț de chilipir

În Constanța, de pildă, un Audi A5 din 2018, cu dotări de top și stare tehnică foarte bună, este scos la licitație cu un preț de pornire de 24.500 de lei, fără TVA.

Și la Cluj-Napoca pasionații de mașini au de unde alege:

– Nissan Pathfinder din 2007 și un Opel Combo din 2008, cu prețuri de pornire de 6.500, respectiv 4.000 de lei, fără TVA.

– Opel Combo, an fabricatie 2008, diesel, putere 75 CP, capacitate cilindrică 1248 cmc, stare uzură normală, pret de pornire exclusiv TVA – lei

– Renault Master, an fabricatie 2001, diesel, putere 80 CP, capacitate cilindrică 1870 cmc, stare uzură normală, pret de pornire exclusiv TVA – lei

– VW Transporter, an fabricatie 1999, diesel, putere 89 CP, capacitate cilindrică 2461 cmc, uzură normală, pret de pornire exclusiv TVA – lei

În Petroșani, sunt două modele Dacia disponibile la licitație. Un Pick-up din 2003 și o Berlină din 2005. Prețul de pornire pentru Pick-up este de 4.500 de lei, iar pentru Berlină este de 3.000 de lei, fără TVA.

Autoturism Dacia Berlină, 4 uși, an fabricație 2005, km, benzină, culoare roșu, stare rea. Preț pornire, exclusiv TVA, de lei.

Autoturism Dacia Berlină, an fabricație 2007, km, diesel, stare satisfăcătoare. Preț pornire, exclusiv TVA, de lei.

Toate anunțurile despre bunurile scoase la licitație le găsiți AICI.

Foto descriptiv: Playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90