New Profesional Consult 930 x 122

asistent virtual

Mașinile Dacia vor avea ceva nemaivăzut!

Mașinile Dacia vor avea ceva nemaivăzut!

Citiți și: Dacia și Ford, în alertă! 25.000 de oameni, fără slujbe!

Dacia România anunță lansarea unui asistent virtual inteligent, dezvoltat de compania românească DRUID.

Marcând un pas semnificativ în direcția digitalizării și îmbunătățirii experienței clienților, conform Economica.ro.

Citiți și: Cele mai recente date pentru șoferi. Clasamentul oficial

„Punctul principal al proiectului este asistentul virtual dezvoltat pentru a înțelege și a răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane.

Prin convertirea propozițiilor în limba română din diverse tipuri de documente (Word, PDF, Excel, etc.) în interogări adaptate pentru sisteme, asistentul virtual recuperează și furnizează eficient informațiile relevante într-un limbaj natural”, se arată într-un comunicat al DRUID.

Soluția include o platformă web pentru definirea și configurarea asistentului, dotată cu un modul propriu de înțelegere a limbajului natural care recunoaște intențiile și entitățile utilizatorilor, oferind instrumente pentru crearea, editarea și antrenarea răspunsurilor asistentului.

Mașinile Dacia vor avea ceva nemaivăzut!

Viorel Asaftei, Director de Vânzări și Rețea Dacia pentru Europa de Sud-Est, a declarat:

„Implementarea asistentului virtual de la DRUID este o dovadă a angajamentului nostru continuu pentru inovație și satisfacția clienților.

Prin integrarea acestei tehnologii avansate, ne asigurăm că rețeaua noastră de parteneri rămâne în fruntea transformării digitale, oferind servicii de neegalat clienților noștri.”

DRUID este o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații conversaționale de afaceri bazate pe inteligență artificială.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90