EcoMoto 930×122

dacia

Mii de mașini Dacia rechemate în service! Au probleme!

Mii de mașini Dacia rechemate în service! Au probleme!

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Singurul vehicul 100% electric al Dacia, Spring, va fi rechemat în service pentru a i se corecta o defecțiune a centurii de siguranță din spate.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Potrivit RAPEX, sistemul european de alertă rapidă cu privire la produsele neconforme, problema se referă la retractorul din spate, care nu reţine corect centura de siguranţă şi care în anumite situaţii poate provoca răni pasagerilor în caz de coliziune.

 

Sunt vizați clienții români care au achiziționat modele produse în perioada 26 aprilie – 4 octombrie 2022.

Potrivit estimărilor celor de la Jato Dnamics, este vorba despre aproximativ 15.000 de unități care au acest viciu din fabrică.

Încă din data de 9 noiembrie au început cei de la Dacia să-și notifice clienții, care se pot prezenta la service-urile autorizate din toată Europa, pentru remedierea problemei. Astfel, retractorul va fi înlocuit gratuit. Procesul de înlocuire durează mai puțin de o oră.

Problema este la prima vedere minoră, dar esențială în problemele de securitate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3