NOR CURIER 930X122

Halloween

MÂNDRU CĂ E ROMÂN, PENDIUC A FĂCUT HALLOWEEN ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI (GALERIE FOTO)

Mândru că e român, după cum o spune unul dintre sloganurile PSD-imii din care face parte, primarul Tudor Pendiuc a organizat aseară o petrecere americană de Halloween în Piața Primăriei.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Edilul Piteștiului nu a apărut costumat în vreun personaj de groază. Nici el și nici Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al Argeșului, prezent și el la party. În personaje de groază s-au costumat alții. De groază, dar mai soft, pentru că evenimentul le-a fost dedicat în special copiilor.

Pe lângă decorul amenajat în faţa Primăriei, organizatorii, prin Centrul Cultural, au oferit și un spectacol susținut de Cezar Ion, Georgiana Costache, grupul folk „P620” şi trupa de rock ”Lime”. Un moment special și pe placul publicului l-a reprezentat recitalul de beatbox al lui Laurențiu Popa. În timpul spectacolului copiii aflați la aceea oră în Piața Primăriei au primit bomboane de ciocolată.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3