930 x122 grota rece

anna ghinet

PĂZEA! MISS BOBOC DE LA „ZINCA GOLESCU” VREA SĂ DEVINĂ JUDECĂTOARE!

Anna Ghineţ, fata care a câştigat titlul de Miss Boboc 2013-2014 al Colegiului Naţional „Zinca Golescu” din Pitești, are planuri mari pentru viitoarea ei carieră profesională.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Elevă în clasa a IX-a G, înscrisă la un profil uman (filologie), Anna ştie de pe acum ce vrea să ajungă.

Vrea să-și depășească mama, care este avocată

Citiți și: Un Colegiu important din Pitești angajează!

Deşi împlineşte abia 16 ani peste 6 zile, își dorește ca după terminarea liceului să se înscrie la Facultatea de Drept din Bucureşti. Mai apoi va continua cu Înalta Şcoală de Magistratură, pentru a-și atinge obiectivul clar conturat încă de la această vârstă: să devină judecătoare.

De ce? Pentru că o încântă meseria mamei, care este avocată, dar, în acelaşi timp, și pentru că vrea să o depăşească. Părinţii i-au spus să facă ceea ce vrea şi ceea ce crede că i se potriveşte.

Face balet și este membră a unei trupe de dans

De 8 ani încoace, Anna face cursuri de balet şi diferite dansuri tematice: indian, irlandez și spaniol. „Este o lume în care sunt numai eu cu muzica! E o pasiune la care nu pot renunţa, cel puţin nu momentan…”, mărturisește ea pentru ePitești. Deşi când era mică se vedea pe viitor balerină, cu timpul lucrurile au început să se schimbe.”Nu mai pot sta pe poante pentru că din cauza greutăţii şi a înălţimii am probleme cu spatele şi aş risca mult. Este destul de greu, dar dacă faci cu plăcere şi prinzi drag de ceea ce faci efortul fizic nu mai contează”, spune Anna Ghineț. În fiecare luni, vineri și sâmbătă își petrece câte o oră și jumătate din timp dansând.

De asemenea, ia lecţii la Şcoala Populară de Artă şi la Palatul Copiilor din Pitești şi face parte dintr-o trupă de dans (Harmony). ”În 2012 am participat la Festivalul Internaţional de la Sanremo, iar în 2013 trupa s-a întors cu „Delfinul”, premiul 1, la categoria C (Dans de caracter). Eu nu am putut merge pentru că era înaintea examenelor de intrare la liceu”, ne povesteşte Anna. În timpul liber pe care îl are la dispoziție iese cu prietenii, se uită la filme sau stă cu frăţiorul ei, în vârstă de doar 2 ani, Tibi. (Foto: Facebook Anna Ghineț)

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Grinch spune:

    În primul rănd, în România există Institutul Naţional al Magistraturii şi nu Înalta Şcoală de Magistratură (Harry Potter style).
    În al doilea rând, corect se spune avocat, şi nu avocată.
    În al treilea rând, în toate articolele folosiţi aceleaşi expresii (ca şi în postarea „Secretele blondei de la Drept. Păzea, vrea să devină procuror!”- Bravo ei, să facă ce doreşte! Păzea? De ce? Toţi piteştenii sunt urmăriţi penal?)
    În al patrulea rând, sunt mulţi elevi în aceeaşi situaţie şi poate chiar mai buni, despre care nu se scrie în ziare. Am avut o serie de asemenea colegi.
    Promovaţi numai anumite persoane pe această platformă online, de aceea sunt curioasă după ce criterii se realizează „selecţia”.

    P.S. Nu am găsit nicăieri un articol despre ce face azi Deea Codrea.

  • mexicanul spune:

    Draga Grinch, sunt, ca si tine, un cititor fidel al acestui site.
    In primul rand, ca numele institutiei nu va fi fost exprimat corect chiar nu e un capat de tara. Se foloseste, intr-o discutie libera, si „Inalta Scoala de Magistratura”.
    In al doilea rand, substantivul „avocat” are si gen feminin.
    In al treilea rand, nu stiu daca termenul respectiv a mai fost folosit si cu alta ocazie. Poate ca da. Dar sa spui ca in toate articolele sunt folosite aceleasi expresii este, evident, o exagerare rautacioasa.
    In al patrulea rand, vino, concret, cu nume de elevi „poate chiar mai buni” despre care „nu se scrie în ziare”. Tu ai citit aici despre tanara care picteaza dumnezeieste? Despre studenta care are pasiunea fotografiei? Sau despre studenta care militeaza pentru unirea Basarabiei cu Romania? Si altele… Sunt nenumarati tineri frumosi promovati aici.
    PS: Daca nu-ti convine subiectul, de ce citesti articolele despre ea?

  • Johan spune:

    Sunt de acord cu Grinch. Acelasi gen de expresii sunt folosite in multe dintre articole. Si eu sunt cititor fidel al acestui site si nu am ratat nicio stire. INM e clar cunoscut ca INM si nicio alta denumire nu e demna pentru aceasta institutie.
    Cat despre termenul avocat, e corect si avocata dar si noua la facultate ni s-a atras atentia ca nu e elevat sa spui doamna avocata, ci doamna avocat, la fel ca si doamna profesor.
    Cat despre stire, banala. Cele despre evenimemtele din orasul nostru frumos sunt mai interesante.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3